Vendsyssel FestivalSkandinaviens største
klassiske musikfestival


Sommeren 2017
57 koncerter
Danske og internationale kunstnere
Besøg Vendsyssel 

Nord for Limfjorden ligger Vendsyssel – omgivet af hav og høj himmel. 

Vendsyssel er kendetegnet ved forskellighed og udfolder en mangfoldighed, der præger området og naturen. Fra vestkystens mægtige klitlandskaber til indlandet mellem kysterne med frodige marker og landskaber og til østkystens strandenge. Mod nord finder man de helt fantastiske og enestående naturlandskaber ved Rubjerg Knude og Råbjerg Mile – midt i landet de grønne bøgeskove – og mod syd de smukke og unikke områder ved Limfjordens kyst.

Her nordenfjords står tiden ikke stille, men her er der lidt mere af den. Tid til familien, tid til fordybelse, tid til hinanden, tid til at slappe af, tid til at nyde – og tid til at komme lidt tættere på de interesser, man ikke har mulighed for i hverdagen. Man vender hjem fra ferien beriget af naturen, de mennesker man har mødt, og den tid man har haft til fordybelse.

Bo godt i Vendsyssel
I Vendsyssel findes et hav af forskellige former for overnatningsmuligheder. Gør brug af de fleksible muligheder, såsom overnatning i private værelser, bed & breakfast, vandrerhjem, campingpladser, hytter, kroer, hoteller og pensioner giver. Der er uanede muligheder.

Spis godt i Vendsyssel
Et bredt udvalg af spisesteder, der blandt andet serverer spændende egnsretter, lækre fiskespecialiteter, god dansk mad eller etniske retter, vil sørge godt for dig under dit ophold.

Kunst og kultur i Vendsyssel 
Mægtige og stolte ligger de i landskabet - de store bygningsværker; herregårdene, slottene, kirkerne og klostrene - som et vidnesbyrd om en storhed og pragt, som stadig kan opleves både ude og inde ved et besøg. 

Museerne i området fortæller blandt andet historien om et foretagsomt folk i en til tider barsk egn og kampen mod naturen, om livet som bønder og fiskere, om alle de kendte kunstnere, der blev inspireret her og meget, meget mere. I dag trives kulturen stadig med de mange kunstnere og kunsthåndværkere, der udfolder deres kreativitet - for eksempel billedhuggere, keramikere og glaspustere. Gallerier og åbne værksteder gør det muligt at følge deres spændende arbejder på tætteste hold.

Turistbureauerne i Vendsyssel
Hos turistbureauerne - og på deres hjemmesider - findes masser af ideer og inspiration til dem, som gerne vil besøge og opholde sig i Vendsyssel. Her kan man finde hjælp til at sammensætte en god ferie eller et kortere eller længere ophold samt Vendsyssels øvrige mange, mange muligheder.

Få turistinformation:

Toppen af Danmark: www.lysetsland.dk 
Brønderslev: www.betc.dk
Jammerbugten: www.visitjammerbugten.dk
Aalborg: www.visitaalborg.com
Nordjylland: www.visitnordjylland.dk


Inspiration til en ferie eller et ophold her


>> Nyhedsbrev

Navn:

E-mail:

Postnummer:

Hotel Phønix, Hjørring