Vendsyssel FestivalSkandinaviens største
klassiske musikfestival


Sommeren 2017
57 koncerter
Danske og internationale kunstnere
Torsdag 6. august kl. 19.30 Hjørring Gymnasiums Festsal

Arrangør: Vendsyssel Festivals Styrelse

CAMERATA RCOAnnabeth Webb, violin - Hein Wiedijk, clarinet - Frank van de Laar, klaver
Camerata RCO (Royal Concertgebouw Orcestra) er et unikt ensemble. De er alle medlemmer af Concertgebouworkestret i Amsterdam, men nyder også at spille sammen i et lille ensemble. Ikke alene er repertoiret anderledes, de føler også, at musikken bliver mere personlig og intim.
Samtidig finder de det forfriskende at komme tættere på kollegerne fra orkestret og lærer dem bedre at kende igennem arbejdet i Camerata RCO. De har frie hænder i valget af repertoire, hvor de spiller og med hvem. I Camerata RCO har de i modsætning til det store orkester mulighed for en tættere kontakt med publikum. Og den energi, der opstår imellem musikere og publikum ved koncerterne, er til stor glæde og inspiration for musikerne.
Camerata RCO spiller fortrinsvis koncerter i Holland, men har også stået på scenen i byer som New York, Minsk, Tokyo, Seoul, Wien, Rom og Madrid. Radio og fjernsyn har også haft glæde af ensemblet, der også kan høres på flere cd’er med musik af Corelli, Mozart, Mendelssohn, Ravel m.fl. på Gutman Records.

Billetpris: 150 kr.
Program: Værker af A. Khachaturian, B. Bartok, I. Stravinsky og F. Poulenc
 
    Welcome                     Wilkommen

Nyhedsbrev
Jeg ønsker at modtage Vendsyssel Festivals nyhedsbrev:

Køb billetter
Billetter kan købes ved indgangen fra 45 min. før koncerterne begynder. Der mulighed for på forhånd at købe billet til alle festivalens koncerter på www.vendsysselbilletten.dk eller på et af turistbureauerne.
Læs mere

Støt Vendsyssel Festival og bliv medlem af venneforeningen.  
Læs mere