Vendsyssel FestivalSkandinaviens største
klassiske musikfestival


Sommeren 2017
57 koncerter
Danske og internationale kunstnere
Mandag 3. august kl. 19.30 Sct. Catharinæ Kirke

Arrangør: Musikudvalget v. Sct. Catharinæ Kirke og komponistgruppen Snow Mask Menighedsråd

Bjørn Andor Drage, orgelBjørn Andor Drage har som koncertorganist turneret i Europa, Rusland og USA. Han har udgivet en række cd’er som solist, kammermusiker og dirigent. Han har været solist ved Bath Music Festival, Athens Organ Festival, Bonn International Organ Festival og Kölner Dom m.fl. I dag er han professor ved Det Arktiske Universitet i Tromsø og ved Universitetet i Nordland. Som komponist har han skrevet musik for forskellige besætninger, og hans værker er bl.a. opført af Bergen Filharmoniske Orkester, Symfoniorkestrene i Tromsø og Trondheim, Den Norske Opera og Danmarks Radios Kammerkor.

Billetpris: 75 kr.
Program: Ved koncerten uropføres orgelværker af Irina Girunyan, Niels Christian Rasmussen, Eirik Moland og Bjørn Andor Drage. Desuden spilles værker af Knut Nystedt, Harald Sæverud og Johann Svendsen.
 
    Welcome                     Wilkommen

Nyhedsbrev
Jeg ønsker at modtage Vendsyssel Festivals nyhedsbrev:

Køb billetter
Billetter kan købes ved indgangen fra 45 min. før koncerterne begynder. Der mulighed for på forhånd at købe billet til alle festivalens koncerter på www.vendsysselbilletten.dk eller på et af turistbureauerne.
Læs mere

Støt Vendsyssel Festival og bliv medlem af venneforeningen.  
Læs mere