Vendsyssel FestivalSkandinaviens største
klassiske musikfestival


Sommeren 2017
57 koncerter
Danske og internationale kunstnere
Søndag 26. juli kl. 19.30 Bindslev Kirke

Arrangør: Bindslev Menighedsråd

Willy Egmose/Jeppe Smith-Olsen Duo

  

Den landskendte duo har samarbejdet siden 1981 i kirker, koncertsale, kulturforeninger, jazzklubber, på højskoler og korstævner i såvel ind- som udland. Er kendt for deres bearbejdelser af danske salmer (jazzkoraler). Er også kendt som foregangsmænd for rytmisk musik i kirken, herunder nye rytmiske salmer. Dette bygger dog på kærlighed til traditionen. De spiller i en swingende og medrivende stil og har indspillet adskillige cd’er sammen.
Willy Egmose, piano, f. 1944 i Snøde, uddannet organist på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, og har i 46 år været organist ved Skjern Kirke. Aktiv som jazzpianist siden 1958. Er inspireret af jazz, nordisk folkemusik og salmer, samt pianister som Oscar Peterson, Monty Alexander og Jan Johanson.

Jeppe Smith-Olsen, kontrabas, f. 1959 i Svendborg. Uddannet på Vestjysk Musikkonservatorium hos Finn Hansen og Niels Henning Ørsted Pedersen. Er inspireret af den gamle bastradition v. bl.a. Ray Brown, Oscar Pettiford og NHØP. Han har spillet med Kim Sjøgren, Daimi, Jesper Thilo, Putte Wickman, Anker Buch og Finn Ziegler.

Billetpris: 100 kr.
Program: Jazz-musik, som kunstnerne selv ønsker at præsentere. 
 
    Welcome                     Wilkommen

Nyhedsbrev
Jeg ønsker at modtage Vendsyssel Festivals nyhedsbrev:

Køb billetter
Billetter kan købes ved indgangen fra 45 min. før koncerterne begynder. Der mulighed for på forhånd at købe billet til alle festivalens koncerter på www.vendsysselbilletten.dk eller på et af turistbureauerne.
Læs mere

Støt Vendsyssel Festival og bliv medlem af venneforeningen.  
Læs mere