Vendsyssel FestivalSkandinaviens største
klassiske musikfestival


Sommeren 2017
57 koncerter
Danske og internationale kunstnere
Søndag 19. juli 19.30 Abildgård Kirke

Arrangør: Vendsyssel Festivals Styrelse

MARIANNA SHIRINYAN MED VENNER

Marianna Shirinyan, klaver • Liza Ferschtman, violin
Lars Anders Tomter, bratsch • Torleif Thedéen, cello

    
  

Marianna Shirinyan kickstartede sin karriere ved at vinde 5 priser ved ARD International Music Competition i München 2006. Hun er i dag en velkommen gæst på internationale festivaler og har vundet ry for at være en af sin generations førende pianister som solist med førende skandinaviske orkestre.

Liza Ferschtman, Holland, født i en russisk musikfamilie og kendt for sine passionerede forestillinger, interessante programmer og kommunikative kvaliteter på scenen. Hun har modtaget den hollandske Musikpris, den højeste udmærkelse for hollandske musikere.

Lars Anders Tomter, “The Giant of the Nordic Viola”, født i Hamar, Norge, begyndte som 8-årig på violinen og bratschen. I 1984 fik han en særlig pris for sin fortolkning af Bartóks Viola Concerto på den internationale Viola Competition i Budapest og vandt Maurice Vieux internationale konkurrence i Lille i 1986.

Torleif Thedéen har de sidste 25 år spillet på alle kontinenter med alle betydende symfoniorkestre. Med to Schostakovich- koncerter vandt han i 1995 Cannes Classical Award på MIDEM. Siden 1996 har Thedéen været professor ved Edsberg Music Institut/Royal College of Music i Stockholm.

Billetpris: 150 kr.
Program: W.A. Mozart: Klaverkvartet nr. 2 i Es-Dur, Frank Bridge: Phantasy
for Klaverkvartet, Antonin Dvorak: Klaverkvartet nr. 2 i Es-dur
 
    Welcome                     Wilkommen

Nyhedsbrev
Jeg ønsker at modtage Vendsyssel Festivals nyhedsbrev:

Køb billetter
Billetter kan købes ved indgangen fra 45 min. før koncerterne begynder. Der mulighed for på forhånd at købe billet til alle festivalens koncerter på www.vendsysselbilletten.dk eller på et af turistbureauerne.
Læs mere

Støt Vendsyssel Festival og bliv medlem af venneforeningen.  
Læs mere