Vendsyssel FestivalSkandinaviens største
klassiske musikfestival


Sommeren 2017
57 koncerter
Danske og internationale kunstnere
Mandag 13. juli 19.30 Hjørring Gymnasiums Festsal

Arrangør: Vendsyssel Festivals Styrelse

TRIO CHAUSSON

Leonard Schreiber, violin - Antoine Landowski, cello - Boris Larochelambert, klaverInspireret af Ernest Chaussons betagende og samtidig livlige musik, gav ensemblet den første koncert ved festivalen i Clairac. Dette var begyndelsen på Trio Chaussons succesfulde karriere. Siden har den unge franske trio givet talrige koncerter i Europa, USA og Brasilien. I serien ”Rising Stars” har trioen optrådt i de store europæiske koncertsale samt Carnegie Hall i New York. De har spillet på festivaler som Folles Journées Nantes, La Roque d’Anthéron, Tours, Echternach og Heidelberg, i Frankfurt, Duisburg, Venedig, Paris og Metz.

Boris de Larochelambert og Antoine Landowski studerede ved Konservatoriet i Paris og deltog sammen i Pierre-Laurent Aimards kammermusikklasser.

Leonard Schreiber studerede på Purcell School of Music og Royal College of Music, London, og dimitterede med First Class udmærkelse. Han har optrådt med bl.a. Borodin Kvartetten, bratschist Miguel da Silva, cellist Henri Demarquette.

Trio Chausson tiltrak sig opmærksomhed som vinder af The International Chamber Music Competition Joseph Joachim i Weimar 2005, samt vinder af Joseph Haydn Konkurrencen i Wien 2004 med en pris for den bedste fortolkning af moderne musik.

På grund af disse fremragende resultater, valgte den franske sammenslutning for Artistic Action (AFAA) Trio Chausson til at deltage i dens ”DECLIC” program i 2005, som omfatter en live-optagelse på Radio France og internationale koncertturneer. Trioen modtog også tilskud fra Société Générale og ADAMI (organisation, der varetager udøvende kunstneres rettigheder).

Billetpris: 150 kr.
Program: Værker af Haydn, Schubert, Ravel og Ernest Chausson
 
    Welcome                     Wilkommen

Nyhedsbrev
Jeg ønsker at modtage Vendsyssel Festivals nyhedsbrev:

Køb billetter
Billetter kan købes ved indgangen fra 45 min. før koncerterne begynder. Der mulighed for på forhånd at købe billet til alle festivalens koncerter på www.vendsysselbilletten.dk eller på et af turistbureauerne.
Læs mere

Støt Vendsyssel Festival og bliv medlem af venneforeningen.  
Læs mere