Vendsyssel FestivalSkandinaviens største
klassiske musikfestival


Sommeren 2017
57 koncerter
Danske og internationale kunstnere
FREDAG 11. JULI 19.30 HJØRRING GYMNASIUMS FESTSAL
Adresse: Skolevangen 23, 9800 Hjørring
Arrangør: Vendsyssel Festivals Styrelse

Niklas Walentin, violin
Ulrich Stærk, klaver

Niklas Walentin har spillet violin, siden han var 6 år, og har allerede nu givet koncerter med orkestre i både ind- og udland. Han er med sine kun 19 år en ny og opadgående stjerne og har allerede modtaget talrige legater og vundet betydningsfulde priser, senest Danmarks Radios talentpris 2013.
Ulrich Stærk er lektor på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og en eftertragtet koncertpianist både som solist og kammermusiker. Han har spillet sammen med bl.a. Yo Yo Ma og Sarah Chang og akkompagneret danske navne som f.eks. Bo Skovhus og tidligere Inga Nielsen og spiller nu også sammen med Niklas Walentin. Ulrich Stærk har modtaget adskillige priser, blandt dem, den danske Critics Award som Artist of the Year.

Billetpris: 150 kr.

Program: Carl Nielsen: Violinsonate nr. 1, Præludium og Tema med Variationer for soloviolin, Gabriel Fauré: Nocturne nr. 1, César Franck: Sonate for violin og klaver i A-dur
 
 
    Welcome                     Wilkommen

Nyhedsbrev
Jeg ønsker at modtage Vendsyssel Festivals nyhedsbrev:

Køb billetter
Billetter kan købes ved indgangen fra 45 min. før koncerterne begynder. Der mulighed for på forhånd at købe billet til alle festivalens koncerter på www.vendsysselbilletten.dk eller på et af turistbureauerne.
Læs mere

Støt Vendsyssel Festival og bliv medlem af venneforeningen.  
Læs mere