Vendsyssel FestivalSkandinaviens største
klassiske musikfestival


Sommeren 2017
57 koncerter
Danske og internationale kunstnere
ONSDAG 9. JULI 19.30 SULSTED KIRKE
Adresse: Sulsted Kirkevej 44, 9381 Sulsted
Arrangør: Sulsted Sogns Menighedsråd

MIRA-KVARTETTEN
Signe Madsen, violin
Birgitte Bærentzen Pihl, violin
Mina Fred, bratsch
Vincent Stadlmair, cello

Mira-kvartetten blev dannet, da fire solospillere fra symfoniorkestrene i Århus, Odense og Aalborg fandt sammen i 1999 for at dyrke kammermusikken i sin mest klassiske form, strygekvartetten. Når fire musikere holder sammen i så mange år, skyldes det både et stort engagement og en utrættelig vilje til at forfine sammenspillet. Mira-kvartetten er derfor et meget efterspurgt ensemble og har gennem alle årene opbygget en trofast publikumsskare. Kvartettens fokus ligger primært i det klassiske repertoire, men også romantiske kvartetter og nyere værker finder ind i programmerne. Udover talrige koncerter i kammermusikforeninger og kirker er det også blevet til koncerter i Wien, en koncertturné i Polen samt turné på Færøerne i 2013.

Billetpris: 100 kr.

Program: J.S. Bachs “Die Kunst der fuge” i uddrag, Sjostakovitjs Strygekvartet nr. 11 og L.v. Beethovens Strygekvartet i F-dur, opus 135
 
 
    Welcome                     Wilkommen

Nyhedsbrev
Jeg ønsker at modtage Vendsyssel Festivals nyhedsbrev:

Køb billetter
Billetter kan købes ved indgangen fra 45 min. før koncerterne begynder. Der mulighed for på forhånd at købe billet til alle festivalens koncerter på www.vendsysselbilletten.dk eller på et af turistbureauerne.
Læs mere

Støt Vendsyssel Festival og bliv medlem af venneforeningen.  
Læs mere