Vendsyssel FestivalSkandinaviens største
klassiske musikfestival


Sommeren 2017
57 koncerter
Danske og internationale kunstnere
TIRSDAG 22. JULI 19.30 BØRGLUM KLOSTERKIRKE
Adresse: Børglum Klostervej 253, 9760 Vrå
Arrangør: Børglum Menighedsråd

Ketil Christensen (Det Kgl. Kapel), trompet
Lars Ole Schmidt (Aalborg Symfoniorkester), trompet
Preben Nørgaard Christensen (Thisted Kirke), orgel

Trioen fejrer i år 25 års jubilæum med et nykomponeret værk tilegnet trioen af komponisten Anders Koppel.
Ketil Christensen er uddannet på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og hos Maurice André i Paris og har siden sit 19. år været solotrompetist i Det Kgl. Kapel. Lars Ole Schmidt har studeret på Nordjysk Musikkonservatorium hos Anton Hansen og endvidere hos Martin Schuster og Ketil Christensen. Han var fra 1995 til februar 2014 ansat i Prinsens Musikkorps. Preben Nørgaard Christensen har siden 1986 været organist og kantor ved Thisted Kirke. Han er uddannet på Nordjysk Musikkonservatorium hos domorganisterne Niels Åge Bundgaard og Freddy Samsing samt organist Kurt Levorsen. Videregående studier i både London og Paris.
Trioen har gennem årene spillet et stort antal koncerter i Danmark og Tjekkiet og har foretaget en række cd-indspilninger, bl.a. i samarbejde med Det Mæhrisk-Schlesiske Kammerorkester og DR.

Billetpris: 125 kr.

Program: Til jubilæet har trioen bestilt en koncert hos komponisten Anders Koppel, desuden er der musik af Bach, Buxtehude, Manfredini, Händel, Ibert og Eben.
 
 
    Welcome                     Wilkommen

Nyhedsbrev
Jeg ønsker at modtage Vendsyssel Festivals nyhedsbrev:

Køb billetter
Billetter kan købes ved indgangen fra 45 min. før koncerterne begynder. Der mulighed for på forhånd at købe billet til alle festivalens koncerter på www.vendsysselbilletten.dk eller på et af turistbureauerne.
Læs mere

Støt Vendsyssel Festival og bliv medlem af venneforeningen.  
Læs mere