Vendsyssel FestivalSkandinaviens største
klassiske musikfestival


Sommeren 2017
57 koncerter
Danske og internationale kunstnere
TIRSDAG 15. JULI 19.30 SCT. CATHARINÆ KIRKE
Adresse: Torvet 4, 9800 Hjørring
Arrangør: Vendsyssel Festivals Styrelse

FINE ARTS BRASS ENSEMBLE
Simon Lenton, trompet
Angela Whelan, trompet
Chris Parkes, horn
Katy Jones, trombone
Les Neish, tubaFine Arts Brass er i sit fireogtredivte år et fast etableret internationalt messingensemble i toppen af den europæiske kammermusikscene. Navnet tog ensemblet efter stedet for dets første generalprøve i 1980, The Barber Institute of Fine Arts på universitetet i Birmingham. Ensemblets vedvarende succes skyldes i høj grad kombinationen af deres unikke alsidighed af lyd, fremtrædende humor og passion for den musik, de spiller. Derfor er det også let at forstå, hvorfor de har turneret til over 60 lande og spillet på næsten alle musikfestivaler i Storbritannien.
Deres repertoire indkapsler alle musikalske genrer fra renæssancen og barokken til avantgardens lydverden. Og spiller de swing, så svinger det! Som skrevet står i Classical Music Magazine, de er simpelthen "Exceptional".

Billetpris: 150 kr.

Program: 
 
    Welcome                     Wilkommen

Nyhedsbrev
Jeg ønsker at modtage Vendsyssel Festivals nyhedsbrev:

Køb billetter
Billetter kan købes ved indgangen fra 45 min. før koncerterne begynder. Der mulighed for på forhånd at købe billet til alle festivalens koncerter på www.vendsysselbilletten.dk eller på et af turistbureauerne.
Læs mere

Støt Vendsyssel Festival og bliv medlem af venneforeningen.  
Læs mere