Vendsyssel FestivalSkandinaviens største
klassiske musikfestival


Sommeren 2017
57 koncerter
Danske og internationale kunstnere
TORSDAG 24. JULI 19.30 DRONNINGLUND SLOTSKIRKE
Adresse: Slotsgade 8B, 9330 Dronninglund
Arrangør: Vendsyssel Festivals Styrelse

Barokensemblet TENET
Jolle Greenleaf, sopran og kunstnerisk leder
Molly Quinn, sopran
Robert Mealy, violin
Daniel Lee, violin
Hank Heijink, theorbo
Daniel Swenberg, tiorbino og barok guitar
Avi Stein, cembalo

Det fremtrædende New York-baserede ensemble TENET består af en dynamisk vokalduo, der sammen med et opfindsomt continuo-hold og en bred vifte af obligate instrumenter byder på soloer og duetter, canzonetter og scherzi af Claudio Monteverdi og samtidige italienske mestre.
Publikum vil opleve TENETs særlige kvaliteter i både programlægning, virtuos sang og sikker beherskelse af repertoiret fra renæssancen og barokken. Man vil blive præsenteret for crème de la crème fra New Yorks musikscene for tidlig musik med lidenskabelig, opfindsom og intim italiensk musik for en og to stemmer og et continuo-team med cembalo og to theorber samt to stjerne-violinister.
TENETs seneste cd UNO + ONE: Italia Nostra, Udgivet på AVIE Records september 2013 er blevet en utrolig succes. Optagelsen blev hædret i september sidste år som "Album of the Week" på WQXR – New York’s Classical Music Radio Station.

Billetpris: 150 kr.

Program: Værker af Claudio Monteverdi (c.1567–1643), Bellerofonte Castaldi (c.1581–1649), Luigi Rossi (c.1597–1653), Dario Castello (c.1590–c.1658), Martino Pesenti (omkr.1600-1648) og Johannes Kapsberger (c.1580-1651)
 
    Welcome                     Wilkommen

Nyhedsbrev
Jeg ønsker at modtage Vendsyssel Festivals nyhedsbrev:

Køb billetter
Billetter kan købes ved indgangen fra 45 min. før koncerterne begynder. Der mulighed for på forhånd at købe billet til alle festivalens koncerter på www.vendsysselbilletten.dk eller på et af turistbureauerne.
Læs mere

Støt Vendsyssel Festival og bliv medlem af venneforeningen.  
Læs mere