Vendsyssel FestivalSkandinaviens største
klassiske musikfestival


Sommeren 2017
57 koncerter
Danske og internationale kunstnere

 

TORSDAG 15. AUGUST 19.30 TORNBY KIRKE

Adresse: Nejstgårdvej 1, Tornby, 9850 Hirtshals

Arrangør: Tornby Sogns Menighedsråd

 

Thisted Kirkes Drenge-Mandskor

Dirigent: Preben Nørgaard Christensen

 
  


 

Thisted Kirkes Drenge-Mandskor blev stiftet i 1982 og består af ca. 35 drenge og unge mænd i alderen 9 til 22 år. Korets dirigent er organist og kantor ved Thisted Kirke, Preben Nørgaard Christensen. Koret er tilknyttet Thisted Kirke, hvor det medvirker ved højmesser, ligesom det medvirker ved et stort antal koncerter i såvel Thisted Kirke som i andre kirker rundt i Danmark. Koret er kendt for en meget høj musikalsk standard og et alsidigt repertoire inden for såvel kirkelig som verdslig musik. Thisted Kirkes Drenge-Mandskor har gentagne gange medvirket i radio og TV. Internationalt set er koret også kendt bl.a. i forbindelse med korets koncertturnéer til bl.a. USA, Norge, England og Australien, men også i konkurrencesammenhæng.
 

Billetpris: 100 kr.
 

Program: Værker af bl.a. L.M. Lindemann, Rutter, Britten, Buxtehude, Rued Langgaard, Niels W. Gade, Lange-Müller og Händel

 

 

 
    Welcome                     Wilkommen

Nyhedsbrev
Jeg ønsker at modtage Vendsyssel Festivals nyhedsbrev:

Køb billetter
Billetter kan købes ved indgangen fra 45 min. før koncerterne begynder. Der mulighed for på forhånd at købe billet til alle festivalens koncerter på www.vendsysselbilletten.dk eller på et af turistbureauerne.
Læs mere

Støt Vendsyssel Festival og bliv medlem af venneforeningen.  
Læs mere