Vendsyssel FestivalSkandinaviens største
klassiske musikfestival


Sommeren 2017
57 koncerter
Danske og internationale kunstnere

 

LØRDAG 3. AUGUST 19.30 TVERSTED KIRKE

Adresse: Skagensvej 61, Tversted, 9881 Bindslev

Arrangør: Tversted Sogns Menighedsråd

 

The Nightingale String Quartet

Gunvor Sihm, violin

Josefine Dalsgaard, violin

Marie Louise Broholt Jensen, bratsch

Louisa Schwab, cello 

The Nightingale String Quartet er et fremstormende ungt ensemble bestående af 4 unge damer. Kvartetten blev dannet i 2007. I de forløbne år har de vundet en række nationale og internationale kammermusikpriser. I 2010 fik de P2s Talentpris. Foruden en imponerende koncertaktivitet er de i gang med at indspille samtlige Rued Langgaards strygekvartetter. Foreløbig er udkommet vol 1. med 2., 3. og 6. kvartet. Denne cd har straks modtaget omtale og priser i ind- og udland. Den blev i januar 2013 kåret af P2 til ”Årets bedste danske cd” – og er desuden nomineret til BBC Music Magazine Awards 2013.

Den Langgaard-kvartet, der spilles ved koncerten, Rosengaardsspil, står uden for de 6 nummererede kvartetter. Titlen anvendes i en række af Langgaards kompositioner og henviser til et sommerophold i Sverige i 1913 med svenske stemninger og folkemelodier.
 

Billetpris: 100 kr.
 

Program: Rued Langgaards ”Rosengaardsspil”, BVN 153, Mozarts Strygekvartet nr. 21 i D-dur, KV 575, og Johs. Brahms' Strygekvartet i c-mol op. 51 nr. 1

 

 

 
    Welcome                     Wilkommen

Nyhedsbrev
Jeg ønsker at modtage Vendsyssel Festivals nyhedsbrev:

Køb billetter
Billetter kan købes ved indgangen fra 45 min. før koncerterne begynder. Der mulighed for på forhånd at købe billet til alle festivalens koncerter på www.vendsysselbilletten.dk eller på et af turistbureauerne.
Læs mere

Støt Vendsyssel Festival og bliv medlem af venneforeningen.  
Læs mere