Vendsyssel FestivalSkandinaviens største
klassiske musikfestival


Sommeren 2017
57 koncerter
Danske og internationale kunstnere

 

MANDAG 5. AUGUST 19.30 ABILDGÅRD KIRKE

Adresse: Abildgårdsvej 56, 9900 Frederikshavn

Arrangør: Vendsyssel Festivals Styrelse

 

Sokkelund Sangkor 

Dirigent: Morten Schuldt-Jensen

 
  
 

Sokkelund Sangkor har siden starten i 1984 formået at placere og holde sig i det danske korlivs absolutte top. Koret har givet mere end 400 koncerter og medvirket ved talrige radio- og tv-transmissioner med et meget bredt repertoire, der omfatter både klassisk og såkaldt rytmisk musik. Koret er meget efterspurgt i kirker og ved festivaler både i Danmark og internationalt.
 

Koret har vundet Den europæiske Radiounions konkurrence for kammerkor tillige med den fornemme danske Holmboe-Pris og er tildelt Københavns Amts Kulturpris. Koret blev stiftet og ledes stadig af Morten Schuldt-Jensen, en af dansk korlivs førende profiler, nu ansat som Chor-direktor ved Gewandhaus i Leipzig.
 

Billetpris: 150 kr.
 

Program: Sange af C.E.F. Weyse,  W. Peterson-Berger, W. Stenhammer, Carl Nielsen, Leif Kayser, G. Verdi, Niels la Cour, O. Messian, Jørgen Jersild, M. Ravel og Fritz Andersen

 

 

 
    Welcome                     Wilkommen

Nyhedsbrev
Jeg ønsker at modtage Vendsyssel Festivals nyhedsbrev:

Køb billetter
Billetter kan købes ved indgangen fra 45 min. før koncerterne begynder. Der mulighed for på forhånd at købe billet til alle festivalens koncerter på www.vendsysselbilletten.dk eller på et af turistbureauerne.
Læs mere

Støt Vendsyssel Festival og bliv medlem af venneforeningen.  
Læs mere