Vendsyssel FestivalSkandinaviens største
klassiske musikfestival


Sommeren 2017
57 koncerter
Danske og internationale kunstnere
Voces Nordicae

 

SØNDAG 12. AUGUST 19.30
UNIVERSITY COLLEGE NORD,HJØRRING  

Adresse:  Skolevangen 45, 9800 Hjørring

Arrangør: Vendsyssel Festivals Styrelse

 

Voces Nordicae

Dirigent: Lone Larsen
Voces Nordicae er et vokal- ensemble fra Stockholm bestående af 17 sangere og den danske dirigent Lone Larsen. 
 

Koret var i 2008 årets kor i Sverige. Udgangspunktet for ensemblet er det klassiske  a cappella-repertoire, som forenes med folkemusikalske traditioner. Målet er at formidle musikken gennem en stærk scenisk tilstedeværelse. Koret synger alt uden noder for at opnå en stærkere kommunikation med publikum. Ensemblets bevægelser på scenen får lytteren til at føle sig som en del af koncerten. 

Lone Larsen betragter sine sangere som selvstændige solister og fremhæver betydningen af at musicere – at berøre.
 

Forestillingen "Receptfritt" er en helt ny syntese af korsang og improvisationsteater. Der findes ingen recept for, hvor dette skal ske. Der findes ingen recept for, hvordan publikum vil tage imod det. Der findes ingen recept for, hvad der vil opstå i denne fusion. Publikum er med til at skabe denne forestilling.  
 

Voces Nordicae har arbejdet med improvisationsteaterlæreren og skuespilleren Jörgen Krantz om forestillingen "Receptfritt". Han siger: ”Det handler i korte træk om at bevæge aktørens – eller her hver sangers fokus – fra at være et instrument til at selv blive en skabende kunstner og medie som samspiller med og betjener ensemblet, publikum og musikken og at berette noget mere end det åbenbare”.

Se nærmere på www.vocesnordicae.se 
 

Billetpris 150 kr.   Køb billet 

 
    Welcome                     Wilkommen

Nyhedsbrev
Jeg ønsker at modtage Vendsyssel Festivals nyhedsbrev:

Køb billetter
Billetter kan købes ved indgangen fra 45 min. før koncerterne begynder. Der mulighed for på forhånd at købe billet til alle festivalens koncerter på www.vendsysselbilletten.dk eller på et af turistbureauerne.
Læs mere

Støt Vendsyssel Festival og bliv medlem af venneforeningen.  
Læs mere