Vendsyssel Festival



Skandinaviens største
klassiske musikfestival


Sommeren 2017
57 koncerter
Danske og internationale kunstnere
Elsebeth Dreisig, David Danholt & Søren Rastogi

 

TIRSDAG 17. JULI 19.30      MANEGEN (SÆBY KULTURHUS)  

Adresse: Rådhuspladsen 3, 9300 Sæby

Arrangør:  Vendsyssel Festivals Styrelse

 

Elsebeth Dreisig, sopran

David Danholt, tenor 

Søren Rastogi, klaver
 

Elsebeth Dreisig har siden sin debut fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium været freelance operasanger. Hun har ofte haft engagementer på Den Jyske Opera, hvor hun har sunget et væld af store partier. Elsebeth har også været tilknyttet Det Kongelige Teater og Operaen. Hun havde i sommeren 2011 sin debut i New York på Lafayette Theatre i en meget vellykket gallakoncert. På Malmø Opera har hun i foråret 2012 sunget Butterfly i Puccinis opera. I sommeren 2012 er hun aktuel på Århus Sommeropera, hvor hun synger Fiordiligi i Cosi fan Tutte. 
 

David Danholt har debut fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, fra Operaakademiet i 2005 og fra Solistklassen i 2008. Han er en meget efterspurgt tenor på de danske og internationale operascener. Han har tryllebundet publikum på Operaen, Den Jyske Opera, Bregenzer Festspiele, Staatstheater Mainz og nu Grange Park Opera og en række andre operascener. I 2012 synger han titelrollen i Idomeneo på Grange Park Opera og Junger Seeman og Hirte i Tristan & Isolde på Den Jyske Opera. Han har en omfattende koncertvirksomhed i både Danmark og udlandet. 
 

Søren Rastogi er uddannet på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium hos Tove Lønskov og Niklas Sivelöv samt i Berlin på Hochschule der Künste hos Pascal Devoyon. Han debuterede fra solistklassen i 2005. Han er en efterspurgt pianist hos festivaler og koncertsteder i Danmark, og er en brugt solist hos de danske symfoniorkestre.
 

Billetpris 150 kr.   Køb billet

 

Program: Operaarier og duetter af G. Verdi, G. Puccini, Bizet. Operettearier af J. Strauss, F. Lehár og Emil Reesen

 

 

 

 
    Welcome                     Wilkommen

Nyhedsbrev
Jeg ønsker at modtage Vendsyssel Festivals nyhedsbrev:





Køb billetter
Billetter kan købes ved indgangen fra 45 min. før koncerterne begynder. Der mulighed for på forhånd at købe billet til alle festivalens koncerter på www.vendsysselbilletten.dk eller på et af turistbureauerne.
Læs mere





Støt Vendsyssel Festival og bliv medlem af venneforeningen.  
Læs mere